KEITTIÖMME

Keittiömme inspiroituu eteläisen Euroopan lämpimistä ruokamaista joissa ruokailu on nautinto sekä arjessa että juhlassa, joissa yhteisen ruokapöydän ääreen kokoontuvat Sinulle läheiset ihmiset sekä joissa yksinkertain on hyvää ja kaunista.

Olemme valikoineet jokaisen raaka-aineen hyödyntäen joko Euroopan parhaimpia tuottajia tai kotimaista osaamista. Suosimme lähellämme toimivia tuottajia sekä arvostamme pitkää perinteistä ruokahistoriaa ja osaamista esimerkiksi Italiassa, Espanjassa ja Ranskassa.

Odotamme jo, että saamme viedä Sinutkin makumatkalle näihin maihin!

VINOLA KOTONASI

Suurimman osan annoksistamme voimme pakata myös mukaasi suoraan ravintolasta. Kaikki käyttämämme pakkausmateriaalit ovat kierrätettävissä. Suosittelemme ennakkotilausta, jotta Sinun ei tarvitse turhaan odotella.

Isommalle seurueelle voit pyytää tarjouksen suoraan myyntipalvelustamme. Teemme myös catering-tilaisuuksia.

JUUSTOT

Teemme yhteistyötä esimerkiksi Tampereen kauppahallissa sijaitsevan Juustosopin kanssa, josta saamme valikoimaamme jatkuvasti vaihdellen erilaisia valloittavia juustoja.

Henkilökuntamme kertoo mielellään lisää juuri tällä hetkellä saatavilla olevista juustoista. Voit koota itsellesi mieleisen juustolautasen yhdestä tai useammasta juustosta. Lisukkeina tarjoilemme vaihtuvia itse valmistamiamme hillokkeita sekä muita herkkuja.

JUUSTOBOXIT KOTIIN

Juustoboxit sisältäen juustoja, talon hillokkeita sekä meillä valmistettua jyvä-siemennäkkäriä alkaen 24,90€/300 gr. juustoja.
 
Pyydä räätälöity tarjous juuri Teille ja tilaa omasi:
myynti@vinola.fi

VIINIT VINOLASSA

Viini on asia jota rakastamme – täydestä sydämestämme!

Viinivalikoimamme elää jatkuvasti ja muutoksia listaan saattaa tapahtua jopa päivittäin. Henkilökuntamme on innoissaan, jos saa kertoa juuri tänään laseittain myytävät viinit sekä lisää tuotteistamme.

Viinilistan runko nojaa vahvasti perinteisiin viinimaihin kuten Ranskaan ja Italiaan.

Ethän ikinä epäröi kertoa toiveistasi ravintolassa, sillä viinihuoneestamme löytyy viinejä myös listan ulkopuolelta.

Wine & Bistro Vinola
Keskuskatu 10
(Keskustori)
60100 Seinäjoki

p. 044 774 7979
myynti@vinola.fi

Varaa pöytä

Avoinna

KE-LA alkaen kello 17
SU-TI suljettu

Seuraathan meitä sosiaalisessa mediassa kuullaksesi ajankohtaisia uutisia.

Tietosuojaseloste