VINOLA?

Kaupungin kaltevin ravintola, Vinola, etsii rentoon ja rempseään työporukkaan sinua, jolle eteläeurooppalainen ja erityisesti italialainen ruoka on lähellä sydäntä. Vinolan käsin tehty pasta ja jäätelö taipuvat mieluusti reippaan, iloisen ja ahkeran kokin käsissä. Kaupungin kattavimman viinivalikoiman virtauksiin aurinkoinen ja oma-aloitteinen tarjoilija perehdytetään tarvittaessa ammattilaistemme toimesta.

Jos ajatuksesi kallistuvat Vinolaa kohti tutustu avoimiin työpaikkoihimme alla, ja hae mukaan meidän vähän vinoon porukkaan!

KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖ

Rekrytoimme nyt!

Odotamme Sinulta työkokemusta À la carte -ravintolan keittiöstä. Olet ahkera, reippaan oma-aloitteinen ja pystyt luoviin ratkaisuihin. Paineen alla työskentely ja yksin sekä tiimissä toimiminen sujuvat sinulta ongelmitta.

Vastaat yhdessä muun esimiestiimin kanssa ruokatuotteen suunnittelusta, hinnoittelusta sekä toiminnan kannattavuudesta. Ymmärrät talouden tunnuslukuja ja osaat suunnitella toimintaasi niiden pohjalta.

Meiltä saat arvostetun ja kehittyvän työpaikan. Pääset toimimaan kaupungin parhaiden ammattilaisten kanssa ja kehittämään omia taitojasi. Työpäiviisi kuuluu vaihtelevia työtehtäviä ja mahdollisuus vaikuttaa yrityksen toimintaan sekä oman työn sisältöön.

Lisätiedot ja hakemukset sähköpostitse:
Simo Laine
simo@vinola.fi

Liity postituslistalle ja saat vinot vinkit & rennot ruokauutiset!