ETSIMME
TYÖTÄÄN RAKASTAVIA TEKIJÖITÄ

Kesän piristäessä ravintola-alaa kaipaamme iloiseen työyhteisöömme vahvistusta.

Tuotamme asiakkaillemme elämyksiä eteläisestä Euroopasta. Haluamme olla kehittämässä alueemme ruoka- ja juomakulttuuria ja toivommekin Sinulta aitoa kiinnostusta alaa kohtaan myös työn ulkopuolella. Meillä pääset vaikuttamaan työnkuvaasi sekä yrityksemme käytäntöihin ja esimerkiksi ruokalistaamme. Pääset toimimaan kaupungin parhaiden ammattilaisten kanssa sekä kehittämään omia taitojasi.

Arvostamme joustavuutta, reilua ja reipasta otetta työhön sekä kykyä työskennellä yhdessä yhteisen päämäärämme saavuttamiseksi. Olet ahkera, reippaan oma-aloitteinen ja pystyt luoviin ratkaisuihin. Yhteistyö, iloisuus, ammattimaisuus ja huumori ovat työyhteisömme kulmakiviä.

KOKKI

Odotamme, että olet kartuttanut jo omaa ammattitaitoasi alalla sekä olet innokas oppimaan uutta. Meillä pääset toteuttamaan itseäsi ja omia intohimojasi. Pystyt työskentelemään paineen alla vastuullisesti ja järjestelmällisesti. Saat kattavan perehdytyksen tuotteisiimme ja toimintamalleihimme, jonka jälkeen olet mukana luomassa elämyksiä asiakkaillemme niin laadukkaan ruoan kuin ammattitaitoisen ja aidon palvelun puitteissa. Kokin työt pohjautuvat hyviin, laadukkaisiin raaka-aineisiin ja huolella valittuihin tuotteisiin sekä ammattiylpeyteen.

TARJOILIJA

Toivomme, että Sinulla on jo hieman kokemusta À la carte -ravintolassa työskentelystä. Kommunikoita asiakkaiden kanssa suomen kielellä. Saat kattavan perehdytyksen tuotteisiimme ja toimintamalleihimme, jonka jälkeen olet mukana luomassa elämyksiä asiakkaillemme niin laadukkaan ruoan kuin ammattitaitoisen ja aidon palvelun puitteissa. Toivomme, että jaat arvomme sillä me työskentelemme työstämme nauttien!

Hae nyt ja liity mukaan tiimiimme sekä osaksi meidän tarinaamme:

Työsuhteen aloitus voidaan sopia toiveidesi mukaisesti. Työsuhde on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa. Työtunnit määräytyvät oman osaamisesi sekä toiveesi mukaisesti.

Hakemukset ansioluettelon kera sähköpostitse:

Simo Laine
Ravintolapäällikkö
simo@vinola.fi

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Liity postituslistalle ja saat vinot vinkit & rennot ruokauutiset!