VINOLA

On Seinäjoen Keskustorin laidalle kesällä 2019 avattu tunnelmallinen ja pieni illallisravintola. Olemme avoinna keskiviikosta lauantaihin kello 17 alkaen, jonka lisäksi toteutamme asiakkaillemme erilaisia tilaisuuksia myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Olemme tehneet pitkäjänteistä työtä ruokatuotteemme kehittämiseksi, ja yhä useampi asiakas nauttii meillä illallista pitkällä kaavalla valiten menun neljällä tai kuudella ruokalajilla. Lisäksi erityisesti viikonloppuisin meillä poiketaan pelkästään nauttimaan viineistä sekä tarinoista viinien takana. Ruokalistaltamme löytyy aina myös pieniä annoksia viinin viereen tilattavaksi.

Vinola sijoittui varauspalvelu DinnerBookingin parhaat ravintolat 2023 -listan sijalle yksi asiakasarvioiden perusteella, ollen siis Suomen paras ravintola. Tulevaisuudessa Vinola on sellainen, kuin haluamme siitä kanssasi yhdessä tehdä.

ETSIMME KEITTIÖMESTARIA

Pitkäaikaisen keittiömestarimme jäädessä äitiysvapaalle etsimme ravintolaamme uutta työtään rakastavaa KEITTIÖMESTARIA. Toivoisimme, että voisit aloittaa meillä mahdollisimman pikaisesti. Voimme tarjota Sinulle joko määräaikaisen äitiysvapaan sijaisuuden tai vakituisen toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen omista toiveistasi riippuen.

 

MEILLÄ TYÖSKENTELY ON…

… Asiakaslähtöistä. Voimme oikeasti sanoa, että tunnemme asiakkaamme ja työskentelemme heitä varten. Kuuntelemme asiakkaitamme ja olemme valmiita reagoimaan tarvittaessa nopeastikin asiakkaidemme toiveisiin. Meillä on erittäin vakiintunut asiakaskunta, ja monesta asiakkaasta onkin vuosien varrella tullut ystävämme.

… Vapautta & Vastuuta. Toivomme, että Sinulla on palava intohimo työtäsi kohtaan. Tarjoamme vapauden toteuttaa omia ajatuksiasi ja tuoda esiin persoonaasi sekä ruokafilosofiaasi. Edellytämme kuitenkin, että ymmärrät isojen vapauksien mukana tulevan vastuun sekä olet valmis kantamaan sen. Tuemme toisiamme ja teemme työtämme kuitenkin yhdessä, yhteistä päämääräämme kohti.

… Intohimoista. Nautimme työstämme ja teemme tätä oikeasta intohimosta. Olemme kiinnostuneita ruoka- ja viinikulttuurista sekä haluamme oppia siitä uutta. Hyödynnämme oppimiamme asioita omassa työssämme ja kehitymme yhdessä jatkuvasti paremmiksi.

… Myös osa omaa arkeamme. Erittäin pienessä työyhteisössä tunnemme toisemme ja opimme toistemme askelmerkit. Meillä työkaverisi eivät vaihtele, vaan muodostamme yhdessä oman pienen toisen perheen. Meillä työskentely edellyttää elämäntilannetta, jossa oma arkesi on jonkin verran joustavaa.

… Ylpeyden aihe. Voit olla ylpeä työpaikastasi meillä. Tiedämme, että osaamme ja työtämme arvostetaan. Haluamme olla ylpeitä työpaikastamme vielä pitkään, ja työskentelemme sen mukaisesti. Edellytämme, että omaat taloudellista hahmotuskykyä ja kyvyn työskennellä siististi. Keittiö on valtakuntasi, ja pidät siitä huolen kuin omastasi.

 

TERVETULOA OSAKSI MEIDÄN TARINAAMME

Lisätietoja työskentelystä meillä voit kysyä Simolta. Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelon sähköpostitse osoitteeseen simo@vinola.fi. Toivomme, että otsikoit sähköpostisi otsikolla ”REKRY”. Kutsumme hakijoita haastatteluun mahdollisimman pikaisesti ja täytämme työpaikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Simo Laine
Ravintolapäällikkö
simo@vinola.fi
040 5227 435

 

 

Wine & Bistro Vinola
Keskuskatu 10
(Keskustori)
60100 Seinäjoki

p. 044 774 7979
myynti@vinola.fi

Varaa pöytä

Töihin meille?

Avoinna

KE-LA alkaen kello 17
SU-TI suljettu

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa kuullaksesi ajankohtaisia uutisia.

Tietosuojaseloste