ETSIMME TYÖTÄÄN RAKASTAVIA TEKIJÖITÄ

Kaipaamme pieneen ja iloiseen työyhteisöömme vahvistusta

Tuotamme asiakkaillemme elämyksiä kahdessa erilaisen konseptin ravintolassa. Haluamme olla kehittämässä alueemme ruoka- ja juomakulttuuria ja toivommekin Sinulta aitoa kiinnostusta alaa kohtaan myös työn ulkopuolella. Meillä pääset vaikuttamaan työnkuvaasi sekä yrityksemme käytäntöihin ja esimerkiksi ruoka- ja viinilistaamme. Pääset toimimaan kaupungin parhaiden ammattilaisten kanssa sekä kehittämään omia taitojasi.

Arvostamme joustavuutta, reilua ja reipasta otetta työhön sekä kykyä työskennellä yhdessä yhteisen päämäärämme saavuttamiseksi. Olet ahkera, reippaan oma-aloitteinen ja pystyt luoviin ratkaisuihin. Yhteistyö, iloisuus, ammattimaisuus ja huumori ovat työyhteisömme kulmakiviä. Työsuhteen aloitus sopimuksen mukaan.

KOKKI

Odotamme, että olet kartuttanut jo omaa ammattitaitoasi alalla sekä olet innokas oppimaan uutta. Meillä pääset toteuttamaan itseäsi ja omia intohimojasi. Pystyt työskentelemään paineen alla vastuullisesti ja järjestelmällisesti. Saat kattavan perehdytyksen tuotteisiimme ja toimintamalleihimme, jonka jälkeen olet mukana luomassa elämyksiä asiakkaillemme niin laadukkaan ruoan kuin ammattitaitoisen ja aidon palvelun puitteissa. Kokin työt pohjautuvat hyviin, laadukkaisiin raaka-aineisiin ja huolella valittuihin tuotteisiin sekä ammattiylpeyteen.

TARJOILIJA

Toivomme, että Sinulla on jo hieman kokemusta À la carte -ravintolassa työskentelystä. Kommunikoit asiakkaiden kanssa suomen kielellä. Saat kattavan perehdytyksen tuotteisiimme ja toimintamalleihimme, jonka jälkeen olet mukana luomassa elämyksiä asiakkaillemme niin laadukkaan ruoan kuin ammattitaitoisen ja aidon palvelun puitteissa. Viini on intohimomme, joten olisi hienoa jos olet myös kiinnostunut siitä. Mikäli et vielä ole tottunut viininmaistelija, opetamme kyllä kaiken tarvittavan. Toivomme, että jaat arvomme sillä me työskentelemme työstämme nauttien!

TERVETULOA OSAKSI MEIDÄN TARINAAMME

Sovimme kanssasi työsuhteen aloituksesta ja kestosta tapauskohtaisesti.
Täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelon sähköpostitse:

Simo Laine
Ravintolapäällikkö
simo@vinola.fi

Wine & Bistro Vinola
Keskuskatu 10
(Keskustori)
60100 Seinäjoki

p. 044 774 7979
myynti@vinola.fi

Varaa pöytä

Töihin meille?

Avoinna

KE-LA alkaen kello 17
SU-TI suljettu

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa kuullaksesi ajankohtaisia uutisia.

Tietosuojaseloste