Olemme halunneet tuoda kaupunkilaisten saataville nyt myös jotain uutta. Me Vinolassa tarjoamme mahdollisuuden nauttia useista ravintolatason elämyksistä myös kotona, ja sen vuoksi olemmekin keränneet useita yhteistyökumppaneita eri toimialoilta. Tässä yhdistämme niistä kaksi.

 width=

Tampereen Juustosoppi toimittaa meille Vinolaan maahantuomiaan juustoja vaihtuvasta valikoimastaan säännöllisesti. Juuri nyt valikoimastamme löytyy esimerkiksi tämä Sisiliasta lähtöisin oleva italialainen klassikko Pecorino Pepato. Pippurin maku on hieman pehmentynyt, mutta se antaa juustolle mukavan rapsauden, ja lisää makujen mielenkiintoisuutta. Kermainen maku ja rakenne tasapainottavat kokonaisuutta. Juusto on valmistettu lampaan raakamaidosta ja kypsytetty kahdesta neljään kuukautta Italiassa.

Viinilistamme valikoimasta juuston seuralaiseksi Ranskan Alsacesta Boeckelin perhetilan tuottama 100% Pinot Gris. Viini on kauniin punertava ja sen hedelmäisyys sekä pieni jäännössokeri toimii loistavasti kermaisen pippurisen juuston kanssa. Perhe on tuottanut viinejä jo viiden sukupolven ajan Mittelbergheimin kylässä vuodesta 1853. Luomuviljeltyä viiniköynnöstä kasvaa noin 24 hehtaarin pinta-alalla Ranskan klassisimmilla alueilla.

Näin se käy:

– Pecorino Pepato Vinolasta mukaan ostettuna 5€/100gr

– Boeckel Pinot Gris suoraan kotiovelle toimitettuna Bottlescouts.com-verkkokaupasta
-> psst. Koodilla Vinola2019 -5% alennus ensimmäisestä tilauksesta

Mikäli vielä epäröit, tervetuloa meille Vinolaan maistelemaan näitä yhdessä tai erikseen!

Simo Laine
simo@vinola.fi