INFO

Rajoitamme asiakasmäärää ohjeistuksien mukaisesti, jonka vuoksi toivommekin että tekisitte pöytävarauksen meille etukäteen. Varauksen voitte tehdä yllä olevasta linkistä tai laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen myynti@vinola.fi.

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Haluamme toimia vastuullisesti ja arvojemme mukaisesti nyt ja tulevaisuudessa. Seuraamme tilanteen kehittymistä, ja päivitämme aukioloaikojamme sen mukaan. Toivomme ystävällisesti, että mikäli epäilette omaa terveydentilaanne, siirrätte vierailuanne meillä myöhemmäksi.

Viranomaisohjeistuksen mukaisesti huolehdimme kaikkien kosketuspintojen, ovenkahvojen ja wc-tilojen siivouksesta ja desinfioinnista tehostetusti. Asiakastiloissa on aina saatavilla käsidesinfiointiaineita. Henkilökuntamme käsihygieniaa tehostetaan ja työntekijöitä on ohjeistettu jäämään kotiin, mikäli tuntevat olonsa sairaaksi.

Voitte tutustua laatimaamme suunnitelmaan koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi ravintolassamme painamalla tästä.

OTA YHTEYTTÄ

Olemme ottaneet yhteyttä kaikkiin asiakkaisiin, joiden pöytävarauksiin tulee muutoksia. Ravintolan ollessa suljettuna, tavoitat meidät sähköpostitse myynti@vinola.fi.

Mikäli Teillä on lahjakortti jonka voimassaoloaika on umpeutumassa, otattehan yhteyttä sähköpostitse. Mainitkaa ystävällisesti viestissä lahjakorttinne numero, niin pidennämme lahjakortin voimassaoloaikaa tilanteen mukaan. Uusia lahjakortteja myydään normaalisti ravintolassa aukioloaikojen puitteissa tai sähköpostitse.

Liity postituslistalle ja saat vinot vinkit & rennot ruokauutiset!