16.07.2019

7. VINOLA AVASI OVENSA 10.7.2019

Ravintola on nyt auki!

Vinola avasi ovensa ilman ennakkoilmoitusta 10.7.2019 hiukan ennen kello kahdeksaa illalla ja alle minuutissa Facebook-päivityksestä ensimmäiset asiakkaat olivat ovellamme. Alkuviikko ennen ovien avautumista oli ravintolassa erittäin kiireinen, ja tässä muutamia hetkiä viimeistelytöiden parista.

Seinäjoki oli tuttuun tapaan viikonlopun ajan täynnä tangon taikaa, mutta sille vaihtelua haluaville Vinolan terassilla oli mahdollista nauttia loistavan Ilpo Kaikkosen mies & kitara esityksistä sekä torstaina että perjantaina. Musikkii houkuttelikin torin laidalle Vinolaan yhden jos toisenkin kuulijan.

Yksi Vinolan helmistä tulee ehdottomasti olemaan salin paraatipaikalta löytyvä viinihuone. Vinolan viinilista koostuu Etelä-Europpaan klassisten viinimaiden tuotteista, ja listalla onkin laajasti edustettuna esimerkiksi Ranska ja Italia. Laseittain myytävät viinit vaihtelevat päivittäin, ja henkilökuntamme auttaa erittäin mielellään viinivalinnassa sekä kertoo lisää tuotteistamme.

Teemme yhteistyötä Bottlescouts-verkkokaupan kanssa, ja viinilistamme valikoima on tilattavissa myös kotiin suoraan verkkokaupasta. Mikäli siis löydät ravintolassa ihanan viinin, näin pääset nauttimaan siitä myös kotona!

Terasimme aukeaa Seinäjoen uudelle Keskustorille ja onkin aitiopaikka torivilinän seuraamiseen. Terassilla on mahdollista sekä ruokailla että pistäytyä ihan vain lasilliselle.

Vinola avoinna Keskustorin laidalla:
Ma-To 10:30-22 (keittiö 21)
Pe 10:30-02 (keittiö 23)
La 11-02 (keittiö 23)
Su suljettu
Lounas tarjolla ma-pe kello 10:30-15

/LOUNAS/
Lounas tarjolla arkisin klo 10:30-15
VKO 29 / 15.-19.7.

SALAATTI 10,50 €
Ø Fetasalaattia
Salaattisekoitusta, pähkinää ja paprikaa
PASTA 10,50 €
Ø Makkarapastaa
Artesaanimakkaraa, lehtikaalia, oliivia ja kaprista
Ø Mantelipastaa
Manteleista ja tuoreista yrteistä valmistettu pestopasta

Toivon lämpimästi että nähdään pian Vinolassa! Mikäli olet jo käynyt, kerro kokemuksesi!

Simo Laine
simo(at)vinola.fi

KOMMENTOI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity postituslistalle ja saat vinot vinkit & rennot ruokauutiset!