Juustot kuuluvat meistä monen joulupöytään. Herkuttele tänä vuonna jollain erilaisella ja tilaa valmis juustolautanen meiltä Vinolasta! Pakkamme kassiin mukaasi 100g kutakin juustoa.

2 JUUSTOA + 1 HILLOKE 20,00€
Bioberger & Gambozola Grand Noir
Yhteensä 200g juustoa

4 JUUSTOA + 2 HILLOKETTA 35,00€
Kaikki listan juustot
Yhteensä 400g juustoa

VALIKOIMAN JUUSTOT

Champagne Cheddar
Englanti
Noin vuoden kypsytetty englantilainen aito cheddar. Juustomassaan on lisätty kypsytyksen aikana samppanjaa. Juuston maku on hedelmäinen kirpeällä viimeistelyllä. Ihanan kermainen ja eloisa juusto pastöroidusta lehmänmaidosta. Tämä juusto on oikea Ranskan ja Englannin liitto!

Le Campagnier Fromager d’Affinois
Ranska
Punahomepintainen ja tuplakermainen. Suodatettu hellästi jättämällä juustoon runsaasti mineraaleja sekä kalsiumia. Pinta pesty ja väri syntynyt Annattolla, joka on Karibianmeren saarilta kotoisin oleva pensas, jonka piikikäs hedelmä on sydämenmuotoinen. Hedelmän sisällä on noin 50 pyramidin muotoista tiilenpunaista siementä. Mayaintiaanit ovat käyttäneet Annatton siemeniä värjäykseen jo varhain, ja etenkin sotamaalaus tehtiin usein juuri tällä ”tulen värillä”.

Bioberger
Itävalta
Noin 8 kuukauden ajan kypsytetty luomumaidosta valmistettu alppijuusto Itävallasta. Juusto kypsytetään vanhoissa ja perinteisessä juustokellareissa. Maussa aistittavina kypsää hedelmää sekä kevyttä karamellisuutta. Lisäksi saatat löytää esimerkiksi kastanjan ja hunajan vivahteita. Makukokemus tekee siitä vertaansa vailla olevan juustoerikoisuuden.

Gambozola Grand Noir
Saksa
Grand Noir on erittäin kermainen pehmeä sinihomejuusto, joka sulaa suussa välittömästi. Tämä hämmästyttävä juusto kypsytetään vahamaisen kuoren alla, joka antaa sille erottuvan ja intensiivisen maun. Valmistus on käsityötä ja Grand Noir on valittu juustojen maailmanmestaruuskilpailujen parhaaksi sinihomejuustoksi vuonna 2016.

TILAA NYT

Tilauksia otamme vastaan torstaihin 17.12. saakka ja juustot ovat noudettavissa ravintolasta joko perjantaina tai lauantaina 18–19.12. oman toiveesi mukaan. Tilauksen voitte tehdä sähköpostitse osoitteesta myynti@uppalankartano.fi/vinola. Pakkaamme juustot siten, että ne säilyvät moitteettomana viikon 52 loppuun.

Kerrothan viestissä haluatko kahden vai neljän juuston lajitelman sekä noutopäivän, jotta tiedämme pakata tilauksesi valmiiksi.