12.03.2020

14. KESÄ MEIDÄN KANSSA

REKRYTOINTIMME ON KESKEYTETTY

PÄIVITYS ARTIKKELIIN 17/3/2020

COVID-19 koronaviruksen aiheuttaman pandemian vuoksi koko konsernimme rekrytoinnit on keskeytetty toistaiseksi. Toivottavasti tapaamme myöhemmin!

——————–

Rekrytoimme nyt työntekijöitä kesälle 2020. Jos just sulla on kesän suunnitelmat vielä auki, on hetki toimia.

Vinola on rennon rempseä viinin ja hyvän ruoan kohtaamispaikka Seinäjoen Keskustorin laidalla. Keskeisenä liikeideana on eteläisen Euroopan makujen tuominen lautaselle ja laseihin. Keittiössämme valmistetaan itse esimerkiksi tuorepastaa sekä erilaisia jäätelöitä. Viinilistamme on vahvasti vaikuttunut Italiasta, Ranskasta ja Espanjasta. Pieni työyhteisömme tarjoaa mahdollisuuden kehittää itseään ja omaa osaamistaan kaupungin parhaiden ammattilaisen kanssa.

TARJOILIJAT

Vinolan salissa ja kesäterassilla saat heittää itsesi peliin luoden asiakkaillemme uusia elämyksiä ja kokemuksia. Työskentelemme asiakkaidemme vuoksi, ja haluamme onnistua jokaisessa asiakaskohtaamisessa. Jokainen meistä työskentelee yksilönä tiimimme onnistumisen eteen. Työkavereinasi vuorossa toimivat muut tarjoilijat sekä kokit. Viinit ovat lähellä sydäntämme Vinolassa, ja toivomme että olet myös hieman kiinnostunut viinien loputtomasta maailmasta. Koulutamme jokaisen työntekijän tuotteisiimme, ja maistelemme yhdessä viinimme ja ruokamme. Näin meistä jokainen onnistuu ja oppii samalla itsekin. Työtehtäviisi on mahdollista lisätä haastetta ja vastuuta oman innostumisesi ja taitotasojesi mukaan, lupaamme että jokainen löytää oman paikkansa tiimissämme. Odotamme, että olet ulospäin suuntautunut, ja haluat antaa palan itsestäsi myös asiakkaillemme.

KOKIT

Kokkimme rakastavat ruokaa ja tekemisen meininkiä. Keittiössä tehdään töitä sydämellä, ja lopputulos on avain asiakkaidemme tyytyväisyyteen. Kokkina vastaat itsenäisesti työvuorosi tehtäviin kuuluvista asioista, ja huolehdit siitä että tarkat laatuvaatimuksemme tarjoiltavan ruoan osalta täyttyvät. Keittiössäsi päiväsi kuluvat vaihdellen esivalmisteita tehden, ruokaa lautasille valmistaen tai esimerkiksi päivittäisistä siivouskohteista huolehtien. Toivomme, että olet kiinnostunut ruoasta ja haluat oppia lisää raaka-aineiden matkasta asiakkaan eteen. Odotamme sinulta sosiaalisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä ripeää ja positiivista otetta työntekoon.

HAE NYT!

Kesäntyöntekijänä olet samalla viivalla vakituisen henkilökuntamme kanssa. Odotamme sinulta sitoutumista ja aitoa kiinnostusta työtäsi kohtaan. Työskentelemme alalla, jonka salat opit parhaiten tekemällä. Haluamme opettaa ne sinulle!

Vinolan kesätyöpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän epäröi hakemuksesi kanssa. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja liitä mukaan ansioluettelosi sähköpostitse otsikolla ”rekry” osoitteeseen simo@vinola.fi. Kerrothan mahdollisista toiveistasi töiden aloituksen ja lopetuksen osalta jo hakemuksessasi.

Nähdään Vinolassa!

Simo Laine
Ravintolapäällikkö

Emma Yli-Karjanmaa
Keittiömestari

KOMMENTOI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity postituslistalle ja saat vinot vinkit & rennot ruokauutiset!